Aktiviteter

Vi på Nöjesbruket erbjuder en mångfald av aktiviteter som passar alla. Nedan följer några av de vanligaste aktiviteterna:

Mångkamp - ca 3-5 aktiviteter i ca 2 tim. Nöjesbruket plockar ihop ett paket av mångkampsaktiviteter som passar Er grupp. Teamkamp och samarbete är den röda tråden. Mångkamp är något av Nöjesbrukets specialitet och här hittar ni ett flertal olika aktiviteter som vi hela tiden utvecklar och även hittar på nya.

Utmaningar på hög höjd - Höghöjdsbana, klättervägg, backstapling, Nordanbergs-stegen

Paintball - skogsbana med olika spelformer. I priset ingår mask, skyddskläder, markör (vapen), 300 st bollar. Extra bollar finns att köpa till.

Vedeldad bastu - Basta i vår underbara vedeldade bastu. Badtunna finns att tillgå utanför bastufönstret, infälld i trallen. Perfekt för svensexan/möhippan eller varför inte som avslutning på en utmanande eventdag på Nöjesbruket? Vi kan även fixa snacks och tilltugg efter önskemål.

 

Mat- och dryckesprovning - Nöjesbruket håller i ett provningstillfälle i lantlig miljö som ger den rätta känslan. Ni bestämmer vad vilka smaklökar ni vill aktivera och vi akiverar dem åt er. Möjlighet att plocka in externa aktörer finns vid önskemål.

Övriga aktiviteter och önskemål - Nöjesbruket, som tidigare hette Nordanberg 1:3 Nöje & Event, har genom alla år som vi har varit aktiva tagit med våra gäster på många och olika aktiviteter. Några av dem presenteras här ovan, men många grupper har även fått uppleva aktiviteter som tagits fram för att passa just det gänget. Ibland något stort och omfattande uppdrag, ibland en klurig aktivitet som kräver tankeverksamhet och samarbete utöver det vanliga. Att hitta nya spännande uppdrag och aktiviteter och ta fram en upplevelse som passar just Er som kommer och besöker oss är något som vi är duktiga på. Något som vi erbjuder de som är intresserade att få ut något lite extra på sin upplevelse. Hör av er till oss så syr vi ihop upplevelsen med Er!

Riktpriser (För företag tillkommer moms)

 

För pris på sammansatta paket samt aktiviteter som inte redovisas i denna prislista, kontakta oss för offert.

 

Minsta debitering är 8 pers

 

Bumperball 300:- pers

1 tim match/turnering

 

Archertag 300:- pers

1 tim match

 

 

Bumperball + Archertag 550:- pers

1,5 tim- 2,5 tim

 

Bumperball + Archertag + Paintball 825:-pers

ca 3 tim-3,5tim

 

Bumperball+3 kamp från 550:- pers

ca 2-2,5tim

 

 

3 kamp/5 kamp

från 300:-/pers

 

Utmaningar på hög höjd

från 200:-/pers

 

Paintball

349:-/pers

ink 300 st bollar, markör, mask,

kläder

möjlighet till dusch

 

Extra bollar finns att köpa

 

 

Bastu & balja

 

Bastu ink kall balja som blir som isvak 1850:-

 

Tillägg:

Varm badbalja 650:-

 

Badrock + handduk: 100:-/set

 

 

Rom / svensk snaps / öl provningar

Öl : 298:- pers (5 sorter)

Rom: 480:-pers (4sorter)

 

Middag / lunch / fika

begär offert

 

 

Meteoritcenter

 

Golf